
Өзбекше самса немесе татарша вәк-бәліш
Ас - адамның арқауы
Өзбекше самса немесе татарша вәк-бәліш.
Ашытқысыз, тез дайындалатын "песочный" қамырдың рецебі.
Қажетті заттар:
😋 200 гр сары май
😋 600 гр ұн (3 стакан);
😋10 гр (1пачка) қопсытқыш (разрыxлитель);
😋 2 ас қасық майонез;
😋 1 жұмыртқаның ағы;
😋 1 шәй қасық тұз араласқан 1 ст су.
Дайындау тәсілі:
- Осының барлығын араластырып, суды құйып қамыр илейміз.
- Дайын қамырды орташа бөліктерге бөліп, жайып, салмасын салып түйеміз.
- Бетіне жұмыртқаның қалған сарысын жағып, күнжіт сеуіп, 180 гр қызып тұрған пешке салып, дайын болғанша пісіреміз.
- Салмасына фарш, тұз, бұрыш, пияз, картоп қосамыз.
Ас болсын 😊

Қажетті заттар: 😋 4 ас қасық сүт 😋 4 ас қасық қант 😋 200 гр сары май ☝ ️ (маргарин емес) ; 😋 1 шай қасық толтырмай ас содасы ; 😋 Қамыр болып

Төмендегі маскалардың бет терісіне еш зияны жоқ. Тек кешкілік 15-20 минут уақытыңызды бөлсеңіз жеткілікті. 💟 Көк шайдан жасалған лосьон: 1 шай

«Зебра» пирогы Дәмі тіл үйіреді🤗 😋 Жақындарыңызға өз қолыңызбен осындай дәмді пирог жасап беруіңізге болады. Қуана-қуана жеп қояды. 😍😍😍

Панкейк Дәмі тіл үйіреді🤗 😋 Жақындарыңызға өз қолыңызбен осындай тәтті панкейктер жасап беруіңізге болады. Қуана-қуана жеп қояды. 😍😍😍

Самса қамырын үйде қалай дайындаймыз? Қанша градуста пісіру керек? Осы сұрақтардың жауабын біздің мәзірден табасыз.