
Шоколад құймақтары
Ас - адамның арқауы
Ол үшін бізге не қажет:
Ұн – 300 г.
Лимон шырыны – 5 мл.
Қант – 60 г.
Жұмыртқа – 1
Сода – 2 г.
Айран- 400 мл.
Какао ұнтағы – 40 г.
Күнбағыс майы – 60 мл.
Дайындау тәсілі:
Алдымен лимон шырынын, қант пен жұмыртқаны жақсылап араластырып аламыз.
Одан соң оған ұн, сода мен какао ұнтағын және соңынан айранды қосамыз.
Ұн қосылғаннан кейін жақсылап араластырып отыруды ұмытпаймыз.
Дайындағанымыз қою болуы керек.
Тұрғызбай, тез қуыруға кірісеміз. Алдымен майды қыздырып алып, құймақты екі жағынан да жақсылап қыздырып қуырамыз.
Асыңыз дәмді болсын!








Дайындау тәсілі:
Алдымен лимон шырынын, қант пен жұмыртқаны жақсылап араластырып аламыз.
Одан соң оған ұн, сода мен какао ұнтағын және соңынан айранды қосамыз.
Ұн қосылғаннан кейін жақсылап араластырып отыруды ұмытпаймыз.
Дайындағанымыз қою болуы керек.
Тұрғызбай, тез қуыруға кірісеміз. Алдымен майды қыздырып алып, құймақты екі жағынан да жақсылап қыздырып қуырамыз.
Асыңыз дәмді болсын!

Вафли жасауды бірге үйренейік. Қажетті заттар: 5 шт жұмыртқа; 1,5 ст кұмшекер; 1,5 ст сүт; 2 ст ұн; 100 гр маргарин (сары май); 1 шай ванилин.

Өзіңіз білетіндей, жұмыртқаның ақ бөлігінің көбі су, қалған он пайызы ақуыздан тұрады. Ал сары уызды ағзаға еш зияны жоқ қаныққан май құрайды. Жалпы

«Зебра» пирогы Дәмі тіл үйіреді🤗 😋 Жақындарыңызға өз қолыңызбен осындай дәмді пирог жасап беруіңізге болады. Қуана-қуана жеп қояды. 😍😍😍

Кейк попс 🍭 Дәмі тіл үйіреді 🤗 😋 Үйде кішкентай балақайларыңыз болса , дүкеннен зиянды заттар сатып алмай , өз қолыңызбен осындай тәтті жасап

Самса қамырын үйде қалай дайындаймыз? Қанша градуста пісіру керек? Осы сұрақтардың жауабын біздің мәзірден табасыз.